Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Post μετά απο πολύ καιρό και μάλλον αναγκαίο. Το Πασχαλινό 15ήμερο πέρασε χωρίς κάποιος (απ' όσο ξέρω τουλάχιστον) απο εμάς να πέρασε τις γιορτές στο χωριό μας.. Άλλωστε όπως είναι σε όλους γνωστό το συγκεκριμένο 15ήμερο δεν ήταν ποτέ το φόρτε μας και οι επισκέψεις μας περιορίζονταν πάντα το 3ήμερο της Αγίας Τριάδος και τις μέρες του Αυγούστου. Ίσως με λίγη καλή διάθεση κάποια στιγμή αυτή η συνήθεια μας να αλλάξει και να μαζευτούμε και ένα Πάσχα στο χωριό..
Η αιτία όμως της δημοσίευσης του post είναι μάλλον άλλη. Από σήμερα θα μπούν και άλλοι συγγραφείς-διαχειριστές στο blog προκειμένου να αποτελέσει ένα βήμα έκφρασης για όλα τα παιδιά του χωριού μας, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να αναρτήσει ότι post θέλει και να μην έχει πλέον μόνο τον άχαρο (τις περισσότερες φορές) ρόλο του σχολιαστή. Όλοι μας μπορούμε να συμβάλουμε προκειμένου το blog να αποκτήσει μια διαφορετική διάσταση και να εμπλουτιστεί και με υλικό απο τα καλοκαίρια η οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με το χωριό.
Γιάννη για σένα το λέω...
Τα e-mail που διαθέτω δεν είναι ούτε τα μισά των παιδιών που θα ήθελα να καλέσω οπότε όποιος θέλει να μπει διαχειριστής δεν έχει παρά να με ενημερώσει.
Το blog παραδίδεται πλέον στα χέρια του Αγριδιώτικου λαού..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγριδέος της τρίτης γενιάς, έχω έρθει στο χωριό 3 φορές μόνο. Ελπίζω να συναντηθούμε κάποια στιγμή!

Τάκης Δημητρακόπουλος

Γιάννης Φακάς είπε...

Βεβαίως φίλε Τάκη...
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σου!!!
Για οτιδήποτε τα e-mail μας είναι στη διάθεση σου...