Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!!!

03.00 π.μ. ξημερώματα 4ης Μαρτιου 2008..
Η πιο πιθανή σκέψη ενός φυσιολογικού ανθρώπου διαβάζοντας αυτές τις γραμμές θα ήταν αν αυτός που έγραψε το πρώτο comment στο συγκεκριμένο blog τέτοια ώρα δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει.. Το σκεφτόμουν και εγώ αρκετή ώρα και κατέληξα πως πραγματικά δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω... Διάφορες σκέψεις και αναμνήσεις απο το χωριό μας γυρνούν στο μυαλό μου τη συγκεκριμένη βραδυά.. Το καλοκαίρι αρχίζει να δείχνει τόσο κοντά.. Οι φωτογραφίες και τα videos από τα καλοκαίρια που περάσαμε όλοι μας στο χωριό έχουν ήδη επιστρατευτεί στην (όχι και τόσο ρομαντική πάντως) οθόνη του υπολογιστή. Η γλυκιά μελαγχολία απο τη θύμηση του χωριού μας έχει φτάσει στο ζενίθ.. Η προσμονή για τις μέρες του Αυγούστου ακόμη περισσότερο..
Μια συζήτηση που είχα μεταξύ σοβαρού και αστείου το περασμένο καλοκαίρι με το φίλο και συμπατριώτη Βασίλη Αγγελόπουλο και τον ξάδερφο μου Γιάννη Φακά στη βρύση του χωριού είχε να κάνει με την ευκολία δημιουργίας μιας ιστοσελίδας (μέσω blogspot εννοείται..) που θα μπορούσε να προβάλει το χωριό μας στο χώρο του διαδικτύου.. Αυτή μας η συζήτηση ήταν και το εφαλτήριο για να γίνει σήμερα πράξη η ιστοσελίδα του χωριού μας.. Η επιτυχία της η μη εξαρτάται απο τη διάθεση και τη θέληση που θα δείξουμε όλοι μας..
ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ!!! ΤΟ ΑΓΡΙΔΙ BLOGAREI!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε ξάδερφε!!!!
Καλή επιτυχία στο blog του ανυπέρβλητου χωριού μας!!!!
Το καλοκαίρι πλησιάζει...
ΠΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚ!!! ;)


Υ.Γ. Σύντομα αναμένω ντοκουμέντα..
βιντεα,φωτογραφίες...
ξέρεις εσυ..

Ανώνυμος είπε...

καλά πως έγινε κ δεν έχω σχολιάσει δεν ξέρω...!!πολύ καλή η σελίδα μας Ηλία μου..!!μακάρι το καλοκαίρι να είμαστε πάλι στο χωριό αν κ κυκλοφορούν φήμες οτι δεν θα έχει συνάντηση φέτος..!!τεσπά φιλάκια πολλά σε όλους τους ΑΓΡΙΔΑΙΟΥΣ...


υ.γ Γιάννη μου ήταν που δεν θα λέγαμε δημόσια το ποκοοοκ...χαχα πλάκα κάνω...

Gortynian pride είπε...

Οι φήμες θα διαψευστούν τον Αύγουστο στο καφενείο πίνοντας φραπέ κάτω απο τη κληματαριά..
Νέες πληροφορίες όμως απο έγκυρη ρουφιανοπηγή αναφέρουν ότι το μονοπώλειο του φραπέ σπάει και στο καφενείο του χωριού.. Ρε λέτε??
Ευανθίααααα..
πιάσε ένα fredo espresso μέτριο...

Ανώνυμος είπε...

Δε ξέρω ποιός διαδίδει τέτοια μυθεύματα, αλλα η αγριδοπαρέα θα είναι και φέτος το καλοκαίρι παρούσα και ελπίζουμε ακόμη πιο εμπλουτισμένη από πέρυσι.
Τώρα όσον αφορά τη πληροφορία που ανέφερε ο ξάδερφος από πάνω ένα έχω να πώ:ελεύθερη αγορά είμαστε,ό ανταγωνισμός είναι προς όφελος του καταναλωτή(όπως θα λεγε και ο Αλογοσκουφ)χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

poli kalo to arthro ilia!!:))